Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων συνδυασμού "Ώρα Δικηγόρων"

Τους 24 υποψήφιους συμβούλους- μέλη του συνδυασμού «Ώρα Δικηγόρων» παρουσίασε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.
Με κεντρικό σύνθημα την «Επανεκκίνηση στην Δικαιοσύνη, τη Δικηγορία και τον ΔΣΑ», ο κ. Ζαφειρόπουλος έδωσε και τυπικά το εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού αγώνα που θα κορυφωθεί με τις αρχαιρεσίες της 27ης και 28ης Φεβρουαρίου.
Ηχηρό «παρών» στην εκδήλωση έδωσε σειρά στελεχών από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων ο τομέαρχης Δικαιοσύνης Κ. Τζαβάρας, ο τομεάρχης Εμπορίου Γ. Βλάχος, ο τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κ. Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Β. Μεϊμαράκης και ο Επικεφαλής του Νομικού Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά κ. Τ. Μπαλτάκος. Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές κ.κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γρ. Αποστολάκος, Μ. Βαρβιτσιώτης και Λ. Αυγενάκης καθώς και ο τ. Γραμματέας της Κ.Ε. της Ν.Δ. Λ. Ζαγορίτης και ο πρ. Υπουργός Ν. Γκελεστάθης.
Υποψήφιοι σύμβουλοι με την «Ώρα Δικηγόρων είναι οι κ.κ. Ευ. Γαλετζάς, Ανθή Γεώργα, Μαρινέττα Γούναρη, Γ. Δεβελέγκος, Οθ. Δημοσθένους, Λίνα Δικαιάκου, Μαριάννα Κακογιαννάκου, Ιωάννα Τσατσαρώνη- Καλαντζάκου, Γ. Κατσιμάδης, Ν. Κουτκιάς, Π. Λάρδας, Κατερίνα Μαυροειδή, Κ. Μίχος, Γ. Μπουλούκος, Γ. Μπουμπάρης, Λ. Ντουματσάς, Ελίνα Παπαθεοδώρου- Μπολέτση, Αλ. Παπατσώρης. Θ. Παυλόπουλος, Ιωάννα Πλευράκη, Αλ. Σπυρίδωνος, Επ. Στυλόπουλος, Αθ. Φαρδέλλος και Δ. Χατζημιχάλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου